X

Inicia sesión

Debes ser socio

Cerrar

Pulsa fuera para salir.

FORMACIÓN 29/04/2022

L’API organitza la primera Jornada Periodística sobre la Llei de Transparència

El dimarts 10 de maig a les 18:00, la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna acollirà a l’aula 201 de la Sala de Graus la primera Jornada Periodística a Catalunya sobre la Llei de Transparència de l’Associació de Periodistes d’Investigació (API)

Aquesta sessió comptarà amb la presència del periodista expert en aquest tipus de legislació, Antonio Salvador, i el periodista, Quique Badia, tots dos membres de l’API; i amb la presidenta de la Comissió de Garantia del Dret d’Accés a la Informació Pública (GAIP), Elisabet Samarra.

El periodista d’investigació i president de l’API, Antonio Rubio, presentarà la jornada i la periodista i vocal de formació de l’associació, Beatriz Gálvez, moderarà l’acte.

L’objectiu de l’API a través d’aquesta jornada és oferir una sessió formativa al voltant del dret a l’accés a la informació Pública i conèixer els mecanismes que permeten fer valdre aquest dret com les diferents lleis de transparència vigents. També s’abordarà com presentar una sol·licitud pública d’informació.

Es podrà participar de manera presencial o a través de Zoom prèvia inscripció en aquest enllaç: https://bit.ly/JornadaAPITransparencia

El sitio web de la Asociación Periodistas Investiación utiliza cookies. Si sigues navegando das tu consentimiento y aceptas las cookies y nuestra política de cookies, pulsa en el enlace para más información.

ACEPTAR
Aviso de cookies